Ahad, 14 Februari 2010

ENJOY.........


bru2 ni 3 hari lpas..aku dan p kaherah tgk2 anak2 buah aku kat kaherah tuh..tgk2 la kot2 ada yg x makan ka,x dak det ka.aku betolak dari tonto pas jumaat sorg2...dalam pjalanan ms nek tremko(van)mcm2 jadi...ada arab tu dok tok puas ati kat dreber la.....pastu dreber tu bwak tremko tu msuk jalan kg mana x tau...mmg penin sungguh...sampai kat syoubro kemah aku trun trus la...x tahan dok lam van lama2.jalan dah la ssak...aku p nek plak metro direk remsis....kira2 pas maqrib aku sampai la kat sabiek..trus aku p bilik izmen al hafiz(ronaldinho)hahaa.....

ITu malam aku dan la berenjoy ngan dia...enjoy sngguh mlam tu kami 2...last2 ngan aku lapq aku ajak la dia p AMO hosni makan2...makan la burger gergasi....mmg x laqat nak abih da....mcm mkan nasi 2 pnggan.....ADOYa.......aku ada janji nak amik kitabku...x dan nak enjoy lama2...aku ajk dia kelik.. ngantok pon ada,blik2 leh makan kek pisang lagi ngan kek yogurt...bleh gagah noh......pndainya....len kali wat bnyak2...hahahha

blik umah tidoq la....lotih...dok umah tu mmg boling btoi...aku x leh bebas mcm besa...Lama aku x p MESEjid al azhar...mako ptg sbtu aku ngan budak men ni kuaq la enjoy plak...kali ni kat sekitar azhar...nak dok umah mmg boring..mula2 dan singgah kat maaqod...dia nak bli kitab..lgpon itu hari last bg maarod...aku dan la tgk suasana hari2 last..kitab2 pon kurg dah....pakat2 dok kemaih maktabah..x mcm2 sblum2 ni meriah ja....dah wat qeja bli kitab...nuh kami p plak kat azhar jalan2 makan angin....lama sngguh aku x p...bes la gak.kan3....kira dan la smaynag kat msjid azhar...aku ikot ja ronal bawak aku.....besa la....aku org kmpung mai bndag....nak knai pekan la katakan..hahahha....smbung......

Tiada ulasan:

Terdapat ralat dalam alat ini